среда, 24. новембар 2010.

Facebook igra sa crtanim likovima

Ovih dana, tačnije od 16.11. je pokrenuta igra na društveno-socijalnom sajtu "Facebook" gde korisnici menjaju svoje profilne slike sa slikama junaka crtanih filmova. Cilj igre je na nedelju dana oživeti detinjstvo i zaboraviti prava lica na Facebook-u.

Uključite se i vi !!!

Disney princeze

Koja je vaša omiljena? Kako vam se čini nova princeza, Tijana, iz crtanog Princeza i žaba?

Koliko znate o Simpsonovima?



Ukoliko sebe smatrate dobrim poznavaocem crtanog filma Simpsonovi - posetite sajt na kome možete da odgovarate na razna pitanja o ovom crtaću i njegovim likovima. Na sajtu, pored pitanja, možete da pronađete i highscores i upišete se u listu najboljih poznavaoca ekipe iz Springfilda.

Adresa sajta sa kvizom je http://www.thesimpsonstrivia.com/

Predstavljamo crtani : Alpha and Omega



Toplo vam preporučujemo novi crtani Alpha and Omega urađen u 3D tehnici.
U pitanju je priča o dva vuka koji pokušavaju da se vrate kući nakon što su ih čuvari parka odveli daleko, u drugi kraj zemlje. Omega je mužjak, Alpha je ženka i ne slažu se najbolje budući da ona voli da uvek bude glavna a on je neozbiljan i voli da se šali. Njih svoje moraju da se naviknu jedno na drugo budući da zajedno moraju da pređu hiljade milja a po povratku u svoju šumu moraće i da se izbore sa ostatkom čopora koji ih vidi kao rivale ...


Dobrodošli na sajt!

Dobrodošli !!!
Kao što vidite, imam ambiciju da iskoristim ovaj blog da pokrenem još jedan portal o crtanim filmovima. Namera mi je da ovde postavljam razne zanimljivosti, video isečke, slike, pozadine, vesti i sve ostalo što je povezano sa crtaćima. Najviše materijala će verovatno biti vezano za Disney-Pixar produkciju ali potrudiću se da ne zaboravim i stare crtaće koje svi volimo kao i ponešto od anime crtanih filmova.
Nadam se da će vam sajt biti interesantan, daću sve od sebe da ga redovno dopunjujem novim sadržajima.